Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Video Hodnocení 25× Jak upéct dýni jako hlavní chod? S našimi radami to zvládne i kuchtík začátečník
5 foto Hodnocení 26× Jak sušit rajčata? Dobře usušená a naložená v olivovém oleji vydrží po celou zimu
11 foto Hodnocení 18× Zavařovací hrnec nám spolehlivě zakonzervuje ovoce, zeleninu, houby i maso
11 foto Hodnocení 7× Jak vařit co nejlevněji? Zásadní není jen plánování nebo využití zbylých surovin
Co s jahodníky po sklizni? Odplevelit, nakypřit půdu a důkladně pohnojit, další rok se nám za to odvděčí sladkými plody
Jak si v letadle objednat nejméně rizikové jídlo, které navíc dostanete mezi prvními? Jistí to asijská a bezmasá kuchyně, říká expertka
Meruňky se nehodí jen do dezertů. Skvěle chutnají i v kombinaci s vepřovým masem nebo v marockém tajine
Jak na slavný pajfálský knedlík? Božská příloha z filmu Slavnosti sněženek voní po slanině a na závěr potřebuje jeden krok navíc