Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 562 kJ / 851 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,71 g |
Tuky | 39,89 g |
Vláknina | 15,37 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 64,65 g |
Postup přípravy
Osolte, opepřete a na mírném plameni nechte probublávat zhruba 20 minut. Krok 4: Udělejte do směsi díru na každé vejce, to do díry rozklepněte. Krok 5: Dejte do rozehřáté trouby na 8-10 minut. Tak, aby žloutky ještě tekly, ale bílky byly už pěkně zatažené.
Před servírováním můžete posypat nasekanou petrželí. Podávejte s opečeným chlebem.
Zveřejněno 3. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Shakshouka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJ8O
Moje poznámka
Shakshouka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJ8O
Nejnovější recepty
Řecký salát z okurek
Přidáno před 3 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 22 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno 20. 7. 2025 11:00:02
Letní dort s tvarohem
Přidáno 20. 7. 2025 10:28:25
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská polévka II.
Kajkajak před 15 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
veronika_straka před 1 hodinou
Budapešťská pomazánka
83spacir před 1 hodinou
Krémové těstoviny s kuřecím masem
ricci před 1 hodinou
Francouzské řízečky
parisn8 před 1 hodinou
Třešňový sirup
Libotovska před 3 hodinami
Opilá pomazánka Vlasty Buriana
Horyna77 před 4 hodinami
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 12 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 14 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 15 hodinami
Suroviny:
cibule,
česnek,
vejce,
cizrna,
rajče loupané,
paprika,
pepř cayenský,
kmín drcený,
sůl,
pepř,
petržel,
paprika čerstvá červená,
cukr třtinový,
špenát
Komentáře (1)