Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
9 foto Hodnocení 50× Čím zahustit čínu? Zapomeňte na mouku a připravte lahodnou a lesklou omáčku
8 foto Hodnocení 4× Proč proplachovat rýži? Až na výjimky je to velmi důležitý krok před vařením
6 foto Hodnocení 2× Jak zahustit řídkou pomazánku škrobem? Je to sice pracnější a neobvyklé, ale funguje to
Retro okénko: Pudinkový prášek stával kdysi jen 40 haléřů. Ve stejné továrně se vyráběla i populární sladkost mejdlíčka
6 foto Hodnocení 8× Chyby při vaření pudinku: Jak předejít nevzhledným hrudkám i řídké konzistenci
Hodnocení 26× Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý
Když nemáte prášek do pečiva: Na výrobu domácího kypřidla stačí jenom tři suroviny a výsledek je zaručený
Smažená cibulka vylepší hrachovou kaši i guláš. K naprosté dokonalosti ji dovede krátké namočení do podmáslí a jeden fígl při smažení
Hodnocení 93× Víte, jak nerozvařit knedlíky? A jak si poradit s těmi již rozvařenými? Nezoufejte, máme pro vás fintu, díky které se vždy povedou
Hodnocení 14× Deset tipů, jak zahustit polévku bez mouky. Uvařte v ní strouhaný brambor, rozmixujte část zeleniny nebo přidejte červenou čočku
Žvýkačka je tu od starověku. Dnes si ji můžete snadno koupit, anebo vyrobit doma podle našeho receptu
Jak na dokonalý smažený sýr: Zásadní je použít správný druh mouky, vejce nesolit a obalovat sýr jemně