Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škubánek-kucmoch-šustka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrWJ
Moje poznámka
Škubánek-kucmoch-šustka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrWJ
Nejnovější recepty
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 21 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 21 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kaminky před 2 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem - jednoduché a chutné
Alicek před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
brtna před 3 hodinami
Cookies s čokoládou
SofieA před 4 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Sabina2006 před 4 hodinami
Zeleninový guláš s červenou čočkou
Danoouch před 6 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
nelinka62 před 6 hodinami
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 15 hodinami
Tématické fráze:
škubánky na slano,
recept na škubánky na slano,
opečené škubánky,
skubanky,
škubánky recept,
slané škubánky,
jak udělat škubánky,
kucmoch s makem,
bezlepkové škubánky,
opečené škubánky recept,
škubánky recept na slano,
jak ohrat skubanky,
škubánky opečené,
škubánkové opečenky,
jak se dělá kucmoch,
bramborová šustka,
brambory na štouchacku,
sustka z brambor,
recept na škubánky,
škubánky slané
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
sůl,
máslo
Komentáře (18)
.Která druhý den pečem na oleji.
A stalo se že jsme nato zapoměli a i 4 den to bylo dobré.
Uhřívat to nad párou to jsme ještě nzkoušeli-ale nevím proč by to nešlo,když br.knedlík tak ohřejem nad parou.
Musím těsto v hrnci zpracovat hned všechno, nebo ho můžu nechat v hrnci, jako bramborovou kaši, a pak teprve třeba večer uhníst placičky ? Nebo škubánky/placičky musím udělat ještě z teplých brambor ? A dají se škubánky ohřívat na páře třeba jako knedlíky ?