Rány mazali medem, kůži olivovým olejem. Triky ze starého Egypta pomáhají i dnes, říká uznávaná dermatoložka
Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou
10 foto Hodnocení 120× Kterou mouku na škubánky? Levné jídlo našich babiček připravíte během chvilky
10 foto Hodnocení 7× Kucmoch neboli škubánky? Jedná se o jednoduché, levné a variabilní jídlo z brambor
5 foto Hodnocení 33× Desatero rad na téma škubánky: Je libo sladké s mákem nebo slané se slaninou?
7 foto Hodnocení 74× Z které mouky se připravují škubánky? Jednoduché jídlo našich babiček chutná i nám
Škubánky s mákem jako od babičky: Posypané cukrem a zalité máslem chutnají božsky, přitom jsou levné a hotové za chvíli
Staročeské škubánky s dokřupava osmaženou cibulkou a slaninou: Tajemství receptu je v mouce, která se pouze propaří pod pokličkou
Frncábníky na sádle: Neobvyklé bramboráky z Podkrkonoší v chuti fantasticky oživí lístky čerstvých kopřiv
Vánoční rekordy: Adventní kalendář spořádal kluk v New Yorku za minutu a 27 sekund, a ještě ve správném pořadí
Crack pie: Aby máslem vonící kultovní koláč z amerického Milkbaru byl správně lepkavý a vláčný, je nutné dodržet jeden zásadní trik