Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
10 foto Hodnocení 120× Kterou mouku na škubánky? Levné jídlo našich babiček připravíte během chvilky
10 foto Hodnocení 7× Kucmoch neboli škubánky? Jedná se o jednoduché, levné a variabilní jídlo z brambor
5 foto Hodnocení 33× Desatero rad na téma škubánky: Je libo sladké s mákem nebo slané se slaninou?
7 foto Hodnocení 77× Z které mouky se připravují škubánky? Jednoduché jídlo našich babiček chutná i nám
Škubánky s mákem jako od babičky: Posypané cukrem a zalité máslem chutnají božsky, přitom jsou levné a hotové za chvíli
Staročeské škubánky s dokřupava osmaženou cibulkou a slaninou: Tajemství receptu je v mouce, která se pouze propaří pod pokličkou
Frncábníky na sádle: Neobvyklé bramboráky z Podkrkonoší v chuti fantasticky oživí lístky čerstvých kopřiv
Úžasná čokoládová pěna jen ze tří ingrediencí. Tomuto nadýchanému dezertu nikdo neodolá a příprava zabere pár minut
Houbová omáčka s mletým řízkem je hotová během chvíle: Netradiční spojení překvapí úžasnou vůní i perfektní chutí
7 tipů, jak nejlépe zacházet s vejci: Jak je vařit, loupat i jak připravit ta nejlepší míchaná vajíčka