Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
4 foto Hodnocení 34× Vepřové koleno je poctivou klasikou, která kraluje českým hospodám i domácnostem
8 foto Hodnocení 24× Jak udělat tatarák? Připravte si delikatesu hotovou v 5 jednoduchých krocích
11 foto Hodnocení 703× Jak udělat vepřové řízky, aby byly měkké? Známe tajemství dokonalých řízků
11 foto Hodnocení 1× Svatební inspirace v deseti otázkách a odpovědích: Jak naplánovat vlastní svatbu
Meruňkové řezy Henrietta: Slavnostní dezert s jemným máslovým krémem a meruňkovou náplní chutná božsky
4 foto Hodnocení 22× Jak dlouho trvá příprava svíčkové omáčky, aby její výsledná chuť byla dokonalá
Křupavé vánoční oplatky původně chránily domov. Dnes si je můžete upéct podle receptu z roku 1750 a přenést se tak do historie
9 foto Encyklopedie dýní a co s nimi v kuchyni: Máslová se hodí do koláčů, hokkaido do polévek i k pečení a špagetová jako příloha