Slavnostní řezy
Suroviny
Porce: 50-60 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 27 034 kJ / 6 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,71 g |
Tuky | 336,64 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 374 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 745,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mám od kolegyně z práce asi 15 let.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2010 20:16
Ivanko,já je nechávám ve spíži a tam není moc chladno.Někdy udělám těsto ráno a večer upeču.Můžeš těsto dát do sáčku a druhý den válet,ale to už jde hůř,tak jsem to začala dělat takhle,můžeš si pláty napést i dopředu a třeba plnit krémem za pár dnůa díky za postřeh
6. 8. 2010 18:05
Vyzerajú skvele,len by som chcela pre istotu upresniť-Necháme odpočinúť do druhého čoho? Dňa? To znamená cez noc? A v chladničke? ďakujem,Evi
12. 3. 2010 22:48
Igno(ner)těsto není třené,suroviny se zahřívají jak jsem popisovala v receptu a tak to naskočí.díky všem za bodíky
12. 3. 2010 14:49
žloutkové řezy to jsou u nás, výýýýborné
12. 3. 2010 13:18
To těsto vypadá jako piškot nebo nějaké třené je docela dost vysoké
12. 3. 2010 13:12
Óó, ty vypadají skvěle!! Také miluji zákusky s citronovou polevou.6.
12. 3. 2010 12:16
Mňam
12. 3. 2010 09:23
Evi, luxusní zákusky!! Já zbožňuji zákusky s citronovou polevou a marmeládou, takže ode mne plusík!!
12. 3. 2010 08:48
vypqdá to dobře davam bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 14 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 5 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 5 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 6 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 7 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 7 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Sloní žrádlo je pikantní směs, skvělá k večeři nebo jako pomazánka na chlebíčky
Další recepty
Tématické fráze: slavnostní moučníky slavnostní zákusky slavnostní moučník top recepty na slavnostní moučníky slavnostni zakusek slavnostní moučníky recepty slavnostní moučníky recept zákusky a řezy recepty slavnostní zákusky recepty slavnostní recepty řezy a zakusky zákusky a řezy recepty na zákusky a řezy amoniové řezy slavnostní řez moučníky slavnostní slavnostnirezy třené řezy nejlepší slavnostní moučníky slavnostní moučník recept
Suroviny: mouka hladká, cukr krupice, vejce, med, mléko, máslo, soda jedlá, máslo, cukr vanilkový, mléko, pudink vanilkový, cukr moučkový, mandlové aroma, marmeláda, poleva citronová, rum
Slavnostní řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/16Qo
9 názorů