Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
Hitem TikToku je smažení v soli: Starý středomořský trik zajistí skvěle šťavnaté maso a čistou kuchyň
Hodnocení 2× Zapečený lilek s kuskusem: Zařaďte svěží středomořskou kuchyni do vašeho jídelníčku
8 foto Hodnocení 1× Co se vaří ve Španělsku. Znáte paellu, churros, jamón, gazpacho, fuet a sangrii?
10 foto Hodnocení 4× Jak využívat kapary v kuchyni? Kvůli jejich silné chuti je používáme s mírou
8 foto Hodnocení 4× Jak se připravují krevety? Můžeme je smažit, restovat, péct nebo uvařit v páře
Strava starověkých Řeků se nelišila od té dnešní středomořské. Prim hrály olivy, ryby a víno, dezerty se připravovaly i z fazolí
8 foto Hodnocení 1× Na zeleninové "lasagne" použijte místo těstovin plátky cuket nebo lilků podle našich rad
7 foto Hodnocení 14× Kvíz na téma původ jídel s cizokrajnými názvy: Ověřte si, kam zařadit tradiční pokrmy
9 foto Hodnocení 6× Desatero rad na téma olivový olej: Tento poklad je ceněným králem všech olejů
Hodnocení 10× Kapary v naší kuchyni: Mají výraznou chuť a hodí se na dochucení některých jídel, podobně jako olivy
Hodnocení 5× Olivy jsou jedinečnou lahůdkou nejen středomořské, ale i naší kuchyně. V mnoha jídlech jsou nepřekonatelné
Historie na talíři: Nespravedlivé rozdělení potravin ve starém Římě. Muži mívali pestřejší stravu než ženy, dopřávali si i kachny a ryby
13 foto Vyzkoušeli jsme výjimečně snadné pěstování bazalky z odřezku: Nekonečná bylinka nás překvapila