Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Hitem TikToku je smažení v soli: Starý středomořský trik zajistí skvěle šťavnaté maso a čistou kuchyň
Hodnocení 1× Zapečený lilek s kuskusem: Zařaďte svěží středomořskou kuchyni do vašeho jídelníčku
8 foto Hodnocení 1× Co se vaří ve Španělsku. Znáte paellu, churros, jamón, gazpacho, fuet a sangrii?
10 foto Hodnocení 4× Jak využívat kapary v kuchyni? Kvůli jejich silné chuti je používáme s mírou
8 foto Hodnocení 2× Jak se připravují krevety? Můžeme je smažit, restovat, péct nebo uvařit v páře
Strava starověkých Řeků se nelišila od té dnešní středomořské. Prim hrály olivy, ryby a víno, dezerty se připravovaly i z fazolí
8 foto Hodnocení 1× Na zeleninové "lasagne" použijte místo těstovin plátky cuket nebo lilků podle našich rad
7 foto Hodnocení 14× Kvíz na téma původ jídel s cizokrajnými názvy: Ověřte si, kam zařadit tradiční pokrmy
9 foto Hodnocení 6× Desatero rad na téma olivový olej: Tento poklad je ceněným králem všech olejů
Hodnocení 10× Kapary v naší kuchyni: Mají výraznou chuť a hodí se na dochucení některých jídel, podobně jako olivy
Hodnocení 5× Olivy jsou jedinečnou lahůdkou nejen středomořské, ale i naší kuchyně. V mnoha jídlech jsou nepřekonatelné
Historie na talíři: Nespravedlivé rozdělení potravin ve starém Římě. Muži mívali pestřejší stravu než ženy, dopřávali si i kachny a ryby
Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu
7 foto Vyzkoušeli jsme za vás: Legendární anglický jablečný koláč se sýrem čedar je úžasně křehký a chutná skvěle
Salát z fenyklu a pomeranče s medovo - limetkovou zálivkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 1974andrea 25 min