Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 982 kJ / 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,40 g |
Tuky | 4,33 g |
Vláknina | 57,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 111,02 g |
Postup přípravy
Vaříme doměkka. Dochutíme solí, jemně strouhanou kůrou z dobře omytého citronu a koriandrem. Přidáme propláchnuté fazole a necháme přejít varem. Krok 3: Na talířích polévku doplníme lístky oregana.
Zveřejněno 7. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Středomořská polévka se zelím a fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOWQ
Moje poznámka
Středomořská polévka se zelím a fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOWQ
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 15 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 10 minutami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 30 minutami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 36 minutami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 52 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 1 hodinou
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 2 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Suroviny:
zelí,
cibule,
mrkev,
fenykl,
česnek,
rajče,
fazole bílé,
vývar zeleninový,
kůra citronová,
chilli paprika čerstvá,
koriandr,
koření oregáno čerstvé,
olej olivový,
sůl
Komentáře (2)