Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 967 kJ / 1 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,06 g |
Tuky | 74,70 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 204,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Středomořské brambory se šalvějí a černými olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYyx
Moje poznámka
Středomořské brambory se šalvějí a černými olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYyx
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 3 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 5 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 6 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 6 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 7 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 7 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 8 hodinami
Tématické fráze:
středomořske recepty,
brambory se šalvějí,
recepty se šalvějí,
brambory na šalvějí,
brambory s olivami,
šalvej brambory,
treska černá,
salvejove brambory,
středomořské zapečené brambory,
brambory na 1000 zpusobu,
šalvěj na brambory,
šalvěj recepty,
šalvěj,
zapečené středomořské brambory,
recept se šalvějí,
quiche s šalvějí,
recept kure na stredomorsky zpusob,
brambory s olivama,
brambory zapečené se šalvějí,
zapečené brambory se šalvějí
Suroviny:
brambory rané,
olivy černé,
šalvěj sušená,
olej olivový,
ocet vinný bílý,
pepř,
sůl,
nať petrželová
Komentáře (15)
Děkuji všem za tolik bodů a uvařte si už taky někdy někdo něco, co vkládám...
ukládám a brzo pošlu fotečku, bod dávám už teď
recept - ak vždy