Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
5 foto Hodnocení 37× 8 chyb v přípravě utopenců: Nejen vyvážená chuť láku je základem chutného výsledku
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Video Hodnocení 17× Jak na domácí utopence? Poradíme, jak připravit tradiční hospodskou pochoutku
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
8 foto Hodnocení 57× Jak se nakládají utopenci? Hotoví mohou být za týden, ale klidně i za pár hodin
Pikantní utopenci podle Ostravskeho Gastrošefa: Influencer ukázal nejen fígl na přípravu cibule do nakládané klasiky
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
5 foto Hodnocení 36× Jedlé dárky z vlastní kuchyně: Vyberte je obdarovaným přesně na míru a buďte originální
Jak na ty nejlepší utopence? Kouzlo spočívá v dokonale ochuceném láku, oloupaných špekáčcích a dostatečně dlouhém odležení
Hodnocení 3× Jak oslavit Den otců? Máme pro vás tipy na dobroty, které zaručeně potěší tatínky i dědečky
Hodnocení 65× Naložené lahůdky se musí připravit předem. Naložit můžete uzeninu, sýry, zeleninu i maso
Hospodská gulášová polévka: Mleté hovězí dodá skvělou chuť, paprika zase barvu, důležitý fígl je ve správném osmažení cibule
10 foto Jak prostřít velikonoční tabuli? Problémy malého stolu vyřeší etažérka, levnou výzdobu zajistí ubrousky a květiny
Barevný salát z pekingského zelí: Hotový je za pár minut, základem jsou čerstvé ingredience a na talíři ho osvěží neobvyklé ozdoby