Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
5 foto Hodnocení 11× Chyby při přípravě knedlíků plněných uzeným: Pečlivé balení náplně je základ
Třebechovický řízek: Krajová specialita z uzeného masa chutná skvěle díky speciálnímu těstíčku se zelím
Výborné šunkofleky s uzeným masem jsou obědovou klasikou. Zjemněné smetanou a voňavé kořením chutnají božsky
13 foto Skladování uzeného masa má svá pravidla: Balte ho do papírového sáčku, igelit jen v jednom případě, radí uzenář Plzák
11 foto Hodnocení 5× 10 triků pro dokonalé halušky: Vyzkoušejte je a oblíbené jídlo se vždy povede
8 foto Hodnocení 3× Co to jsou strapačky? Nepleťte si tento oblíbený slovenský pokrm se střapačky
7 foto Hodnocení 33× Hlavičku, typickou velikonoční nádivku, s námi zvládne i začátečník. Přesvědčte se
14 foto Hodnocení 35× Jak udělat plněné bramborové knedlíky? Naše babičky je vařily s uzeným masem
Video Hodnocení 14× Jak udělat nejlepší bramborové halušky? Snadno, rychle a levně je uvaříte podle videa
5 foto Hodnocení 4× Jak vyudit kuřecí stehna? Důležitým krokem je naložení masa do solného roztoku
8 foto Hodnocení 24× 7 receptů pro pomalý hrnec: Bez hlídání připravíte guláše, vývary, řízky i uzené
7 foto Hodnocení 52× Jak vařit uzené maso? Poradíme, jak na to, abyste nevyvařili jeho báječnou chuť
7 foto Hodnocení 5× Co udělat ze zbytků masa? Využití zbytků v kuchyni je praktické, přesvědčte se
Vodu zbylou po vaření těstovin, brambor a rýže nevylévejte! Skvěle zahustí polévky i omáčky, vylepší slaná těsta a prospěje zažívání
Rýžový pudink kheer je báječně krémový, sladký díky salku a voňavý po orientálním koření, příprava je snadná