Kouzelné koření, které pomůže zhubnout? Korejská specialita to prý dokáže, pokud dodržíte pár pravidel
Žokej Josef Váňa: Tři dny před Velku pardubickou jsem jedl jen tvaroh, abych shodil, vzpomíná česká legenda
Fantastické dýňové tiramisu podle Terezy z Peče celá země: Voní kávou a skořicí a děti ho milují ve verzi s jablečným moštem
5 foto Hodnocení 4× Jak uvařit uzenou polévku? Silný vývar z uzeného masa je báječně voňavý a chutný
5 foto Hodnocení 18× Jak uvařit uzenou polévku? Chutnou a voňavou polévku lehce připraví i začátečníci
5 foto Hodnocení 7× 7 nejčastějších chyb při uzení masa: Krátce naložené maso i velké teplo v udírně
5 foto Hodnocení 14× Jak udit maso v udírně? Máme pro vás 7 užitečných rad k přípravě lahodné pochoutky
Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
7 foto Hodnocení 1× Proč je potřeba vařit uzené maso? Vysvětlíme praktické i bezpečnostní důvody
7 foto Hodnocení 9× Jak připravit uzenou krkovičku? Poradíme chutné možnosti, jak maso zpracovat
5 foto Hodnocení 11× Chyby při přípravě knedlíků plněných uzeným: Pečlivé balení náplně je základ
Třebechovický řízek: Krajová specialita z uzeného masa chutná skvěle díky speciálnímu těstíčku se zelím
Výborné šunkofleky s uzeným masem jsou obědovou klasikou. Zjemněné smetanou a voňavé kořením chutnají božsky
13 foto Skladování uzeného masa má svá pravidla: Balte ho do papírového sáčku, igelit jen v jednom případě, radí uzenář Plzák
11 foto Hodnocení 6× 10 triků pro dokonalé halušky: Vyzkoušejte je a oblíbené jídlo se vždy povede
8 foto Hodnocení 6× Co to jsou strapačky? Nepleťte si tento oblíbený slovenský pokrm se střapačky
7 foto Hodnocení 33× Hlavičku, typickou velikonoční nádivku, s námi zvládne i začátečník. Přesvědčte se
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Frog eye salad: Těstovinový salát s ananasem a mandarinkami je šťavnatý sladký dezert s originální chutí