Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Ostravsky Gastrošef připravuje speciální míchaná vajíčka: Voní tvarůžky a skvělou chuť doplňuje také slanina
5 foto Hodnocení 10× Majonéza z vařených vajec: Připravte si tuto omáčku bez obav z vajec syrových
Expertka varuje: Pozor na vykoledovaná vajíčka! Ta natvrdo uvařená vydrží na stole v ošatce jen 2-3 dny, pak se zkazí
Hodnocení 55× Jak udělat vaječnou tlačenku? Dobrota v barvách jara patří k velikonočním svátkům a vaječnému hodování
Hodnocení 16× Co s nadbytkem vařených vajec po Velikonocích? Můžete je naložit jako utopence nebo použít ve studené i teplé kuchyni
Holka u plotny radí: Jednoduchá vláčná bábovka s jogurtem krásně voní po čokoládě a velmi snadno se připravuje
Dokonalý houbový guláš je nejlepší z hříbků. Chuť a barvu zvýrazní velké množství cibule a sladká paprika, guláš se konzumuje jen čerstvý