Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
Ostravsky Gastrošef připravuje speciální míchaná vajíčka: Voní tvarůžky a skvělou chuť doplňuje také slanina
5 foto Hodnocení 7× Majonéza z vařených vajec: Připravte si tuto omáčku bez obav z vajec syrových
Expertka varuje: Pozor na vykoledovaná vajíčka! Ta natvrdo uvařená vydrží na stole v ošatce jen 2-3 dny, pak se zkazí
Hodnocení 55× Jak udělat vaječnou tlačenku? Dobrota v barvách jara patří k velikonočním svátkům a vaječnému hodování
Hodnocení 16× Co s nadbytkem vařených vajec po Velikonocích? Můžete je naložit jako utopence nebo použít ve studené i teplé kuchyni
Znáte medvědí langoše? Základem nadýchané a křupané placky je domácí kvásek, čerstvý medvědí česnek a hodně rozpálený olej