Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
9 foto Hitem TikToku je vietnamská káva s osolenou šlehačkou a kondenzovaným mlékem: Chutná fantasticky
2 foto Hodnocení 1× Jak uvařit bún chả? Vepřový bůček se před grilováním nakládá do nasládlé marinády
6 foto Náš život s celiakií: Vietnamský salát bun bo nam bo podle kuchaře Šona naší Áně chutná, recept je snadný
11 foto VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší letní závitky? Nejlevnější za 99 Kč překvapily náplní, jinde to vypadalo jako ve fastfoodu
Video Hodnocení 35× Jarní vietnamské závitky chutnají báječně. Podle videonávodu je hravě zvládnete
28 foto Food blogerka Chili: Už nepotřebujeme další recepty, spíš návod, jak se v té změti zorientovat
11 foto Jak na přípravu skvělé vietnamské kávy s kondenzovaným mlékem: Baristka z pražské Sapy nabízí jednoduchý postup
Grilovaný bůček po asijsku: Křupavé maso se sladkokyselou chutí voní citronovou trávou a je neskutečně šťavnaté
22 foto Dramatické semifinále Pohlreichova souboje: Vietnamské bistro „U dvou cibulí“ statečně zabojovalo s luxusní restaurací Salabka
19 foto David porazil Goliáše! U Pohlreicha dnes zabodoval Dům u dvou Cibulí! Slzy majitele i vzkaz soupeře dojímaly diváky
12 foto Jíst společně je pro nás důležité, říká vietnamský kuchař Khanh Ta, který nově učí zájemce vařit v online kurzech
Hodnocení 32× Jaké jsou nejznámější druhy nudlí v asijských pokrmech a jak je připravit, aby chutnaly stejně dobře jako v asijském bistru? Poradíme, jak se v nich vyznat
Asijská kuchyně: To nejlepší z jejich regionů. Ochutnali jste už krevety v tempuře nebo pekingskou kachnu?
6 foto Prostřeno vietnamskou notou: Co se bude vařit a co nám prozradila Vietnamka Lien Quan o zásadách stolování?
5 foto Polévka pho jako z Prostřeno: Vietnamská kuchařka poradí, jak udělat ten nejlepší vývar a jak jej ochutit
Grilování má své zásady: Maso musí před přípravou odpočívat, přemíra tuku škodí chuti, stejně jako vidlička