Suroviny
Porce: 3-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 851 kJ / 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,56 g |
Tuky | 11,75 g |
Vláknina | 7,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,80 g |
Postup přípravy
Ryby marinádou pořádně obalíme a vmasírujme co nejpečlivěji, nebojte se marinádu dát i do vnitřku ryby. Po té ryby osolíme a balíme do alobalu necháme 2-3 hodiny odležet v lednici, po té grilujeme nebo pečeme v troubě.
Zveřejněno 14. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vietnamská marináda na ryby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8JGg
Moje poznámka
Vietnamská marináda na ryby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8JGg
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 10 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 22 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunkofleky II
Honza62 před 16 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 23 minutami
Holandský řízek
Kristina1 před 24 minutami
Srdíčka na smetaně
brtna před 3 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 3 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 4 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 5 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 6 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 6 hodinami
Tématické fráze:
vietnamska omáčka,
marináda na pečené ryby v troubě
Suroviny:
kopr,
koriandr,
česnek,
limetka,
chilli paprika čerstvá,
olej,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.