Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
16 foto Hodnocení 2× Jak udělat cukroví bez laktózy: Bez mléka se obejdeme a máslo můžeme nahradit
4 foto Hodnocení 41× Tři tipy na zdravější verze cukroví: Jak mlsat bez tuku, bílé mouky a cukru
Hodnocení 266× Brambory v horkovzdušné fritéze: Jak na křupavé hranolky i rovnoměrně opečené americké brambory
Hodnocení 80× Mražená zelenina a horkovzdušná fritéza: Poradíme, jak mít zeleninu během chvilky na stole
Hodnocení 217× Desatero rad na téma horkovzdušná fritéza: Můžete v ní smažit, vařit i péct buchty
Hodnocení 12× Co dobrého upéct ze špaldové mouky? Vyzkoušejte rychlý makovníček s hruškami nebo celozrnné ovocné koláče
Hodnocení 73× Křehké a vláčné mrkvové šátečky jsou lahodné a oblíbené. Díky mrkvi mají pěknou barvu a lákají nás k zakousnutí
Hodnocení 12× Jak připravit polentu. Můžeme ji péct, zapékat a dokonce grilovat. Základem je ochucená kukuřičná kaše, kterou připravíme podle návodu
Hodnocení 140× Jak připravit jemný cuketový moučník. Zdravá a chutná variace na letní buchty a koláče nás potěší
Hodnocení 130× V římském hrnci skvěle upečete maso, brambory i zeleninu bez tuku. Poradíme, jak s ním zacházet
8 foto Farmář Josef Pech radí, jak nakupovat brambory: Neberte ty viditelně poškozené, dobrá brambora vydrží i horší podmínky, říká
Šéfkuchař Lukáš Neckář poradil, jak vylepšit českou „čínu“ a nabídl recept na kung-pao: Vše je o správné kombinaci omáček, říká
Houbové placky: Na křupavé a nadýchané placičky je důležité dodržet správný poměr hub a těstíčka. Hotové jsou za chvíli