Vynikající zeleninová polévka minestrone podle Pavla Drdela: Použijte klidně starší zeleninu, radí šéfkuchař
Hrachová polévka s párkem podle ČSN: Její chuť vylepšuje mletá paprika a příjemně voní po majoránce a česneku
Lída Baarová měla ráda chlebíčky od Paukerta, později hladověla a jedla jen tři jablka denně, aby měla dokonalou postavu
6 foto Hodnocení 2× Jak nejlépe zpracovat syrovátku? Několik tipů na zpracování v kuchyni i kosmetice
Sedm zdraví prospěšných věcí, které možná nevíte o medu: Chrání dýchací cesty, je protizánětlivý a podporuje hojení popálenin
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva
8 foto Testovali jsme ginger shoty: V některých je jen malé množství zázvoru, ten nejsilnější vás ale opravdu „protáhne“
Jak zvládnout přechod na zimní čas? Prospějí nám teď vývary i luštěniny, říká nutriční poradkyně Monika Bartolomějová
Hodnocení 6× Pamatujete si ze školy potravinovou pyramidu? Prozradíme vám, jak ji využít ve zdravém životním stylu
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Chia semínka v akci: Připravte si po vzoru mexických indiánů dokonalý a levný domácí „energeťák“, nápoj chia fresca
Cukrář Josef Maršálek radí, čím potírat vánočku před pečením, aby se krásně leskla: Nejhezčí barvu udělá žloutek, říká
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec