Dokonalá třešňová bublanina je plná šťavnatého ovoce: Vláčný moučník z třeného těsta potřebuje i dobrou formu
Hitem letošního léta je tibi limonáda: Fermentovaný nápoj plný bublinek a života si zamilujete, třeba ve verzi s citrusy
4 foto Hodnocení 25× Desatero na téma želatina: Jaké jsou její vlastnosti, k čemu se používá a čím se dá nahradit
Hodnocení 102× Časté chyby při přípravě aspiku a sulcu: Málo želatiny nebo slabý vývar způsobí, že aspik neztuhne
Hodnocení 21× Jahodové dezerty a jiné dobroty: Užijte si jahodovou sezónu naplno. Máme pro vás ty nejlepší recepty
Retro okénko: Pouťová dobrota žužu stávala kdysi 5 Kčs, dnes ji koupíte za 60 Kč. Přitom se dá snadno vyrobit i doma
Snadný nepečený piškotový dort s ovocem: Zakysaná smetana mu dá svěžest, díky správně vyšlehané šlehačce bude nadýchaný
Hodnocení 150× Jak připravit želatinu? Je skvělá do krémů nebo k polévání sladkých či slaných dortů a zákusků
Snadný nepečený jahodový dort: O dokonalý výsledek se postará dortové želé i želatina, která nesmí projít varem
Hodnocení 55× Jak udělat vaječnou tlačenku? Dobrota v barvách jara patří k velikonočním svátkům a vaječnému hodování
Hodnocení 36× Kéž by existovaly vitaminy ve formě bonbonů? Zkuste gumové cukrovinky ve tvaru medvídků i dinosaurů, plné ovoce, medu a bez cukru
Hodnocení 21× 7 nejlepších receptů na malinové řezy. Čerstvé maliny mají krásnou barvu a výbornou chuť
Hodnocení 47× Jahodové řezy jsou lahodné a osvěžující. Připravujeme je z čerstvých jahod během jahodové sezony
6 foto Panna cotta byla hitem Prostřena: Jak připravit známý italský dezert, aby vypadal jako z restaurace
Hodnocení 630× Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Dvacetiminutový těstovinový oběd ze zásob: Perfekně chutná, stačí jedna pánev a není třeba ztrácet čas dlouhým vařením
Jak na perfektní dušený špenát z čerstvých listů: Chuť vylepší česnek a muškátový oříšek, pro zjemnění přidejte smetanu