Zapomeňte na vážení jídla a počítání kalorií: Hitem internetu je dlaňová metoda hubnutí, kterou má k dispozici každý
Svatomartinské menu téměř bez práce: V horkovzdušné fritéze zvládne křupavou husu, voňavé zelí i perfektní lokše každý
Beárnská omáčka dokonale dochutí steak i zeleninu. K tomu, aby byla krásně hladká, pomůže trik slavné kuchařky Julie Child
Jak v obchodě poznat kvalitní majonézu do salátu? Důležitý je hlavně druh oleje a obsah žloutků, vysoká cena nemusí hrát roli
Hodnocení 115× Občas nám při vaření nebo pečení zůstane přebytečný žloutek. Zpracujeme ho do těst a oceníme v domácí kosmetice
Hodnocení 66× Jak oddělit žloutek od bílku. Jednoduchou vychytávku zvládnou i méně zkušení kuchaři a děti
Trhané maso je hit! Chutná výborně, příprava je velice snadná a využití v kuchyni široké, stačí jen dodržet postup
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Celebrity, které sekly s alkoholem: Mirek Etzler, Drew Barrymore i Eva Holubová dokázali pokořit démona
Telecí ossobuco inspirované kuchyní šéfkuchařů Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 140 min