Jak uvařit fettuccine se šunkou a fazolkami? Pokrm báječně dochutí sušená rajčata
Fettuccine jsou tvarem široké a ploché nudle, podobné těstovinám tagliatelle. Vyrábí se pouze ze dvou surovin, a to z mouky a vajec. Těstoviny fettuccine chutnají báječně se smetanovými či rajčatovými omáčkami.
Těstoviny fettuccine jsou oblíbené po celém světě. Pokrm se skládá pouze z několika málo surovin a potěší celou rodinu. Hravou kombinací k těstovinám je schwarzwaldská šunka a zelené fazolky. Jemně slanou chuť pak dodají sušená rajčata.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak uvařit fettuccine
Dokonale bleskovým obědem jsou zaručeně fettuccine se schwarzwaldskou šunkou, které voní do dálky po sušených rajčatech a parmezánu.
- Nejprve uvařte těstoviny podle návodu na obalu.
- Schwarzwaldskou šunku nakrájejte na tenké proužky, které poté osmahněte na olivovém oleji.
- K šunce dále přidejte zelené fazolky, nakrájená sušená rajčata a zalijte smetanou.
- Směs pouze krátce provařte a přidejte nasekanou petrželku a parmezán.
- Na závěr přisypte uvařené a scezené těstoviny a důkladně promíchejte, aby byly těstoviny celé obalené v omáčce.
- Fettuccine podávejte stočené do hnízdečka a ozdobte strouhaným parmezánem.
Fettuccine se sušenou šunkou a fazolkami jsou skvělé k obědu v případě, kdy nemáte příliš mnoho času na vaření. S přípravou vám krok za krokem pomůže snadný videonávod. Italská kuchyně nabízí mnoho báječných a snadných pokrmů.
Přejeme dobrou chuť.
Komentáře