Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
6 foto Chalupářské fazolky podle Mirka Donutila: Pikantní dobrota s vepřovým masem je do pár minut na stole a přípravu zvládne každý
Hodnocení 8× Jak zavařit fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu? Jednoduchý postup pro začátečníky
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
Keříčkové fazolky se hodí pro každý záhonek. Nejsou náročné na pěstování a zralost poznáte podle rozlomení lusků
Janovské těstoviny: Přidávají se do nich rané brambory a zelené fazolky, domácí bazalkové pesto je zárukou báječné lahodné chuti
Hodnocení 102× Jak uvařit fazolkové lusky na smetaně? Česká klasika je oblíbená u dětí i dospělých
Jak na dokonalé fazolky na smetaně? Vývar dodá omáčce sílu a díky jednomu triku zůstanou lusky krásně zelené a křupavé
Hodnocení 15× Hubnutí pomocí nízkokalorické stravy: Fazole se postarají o rostlinné bílkoviny a vlákninu
Hodnocení 12× Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Skvěle chutná hráškový krém i fazolková kulajda s koprem
Hodnocení 74× Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu jsou výborným základem omáček. Postup zavařování není složitý
5 netradičních jídel s okurkou: Tahle netradiční okurková marmeláda nebo americké nakládačky vás nadchnou
Vepřové maso pro malé děti do 1 roku: Pro batole je nejlepší vepřová panenka, kotleta nebo kýta. Jak maso správně připravit?