Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnekový dresink je skvělý pro svou univerzálnost, použít ho můžete jak k masu a do zeleninových salátů, tak i jako výtečnou náplň do tortill, společně s dalšími surovinami. Příprava dipu je doslova blesková a jeho chuť vás mile překvapí.

Česnekový dresink smícháte doslova během pár okamžiků, a každý pokrm, který tímto dresinkem dochutíte, bude dokonalý. Základem dresinku je nejčastěji majonéza, avšak odlehčit jej můžete i bílým jogurtem či zakysanou smetanou. Inspirujte se snadným receptem z našeho receptáře.

Jak připravit česnekový dresink

Česnekový dresink je snadný i pro úplné začátečníky v kuchyni, a připravuje se pouze z několika málo surovin.

Na jednu dávku dresinku budete potřebovat

  1. Nejprve všechen česnek oloupejte a poté stroužky prolisujte.
  2. Do misky s česnekem přidejte ještě kečup, hořčici a majonézu
  3. Nyní dresink ochuťte pár kapkami worcesterové omáčky a šťávou z půlky citronu. Poté vše důkladně promíchejte.
  4. Vychlazený dresink podávejte podle libosti k masu, zelenině či k salátu.

Vyzkoušejte si dresink podle snadného videoreceptu, který vám s postupem poradí krok za krokem. Pokročilí kuchaři si mohou dresink připravit i z domácí majonézy.

Přejeme dobrou chuť.

Komentáře

Další tipy a triky