Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Igelitový zdobicí sáček se při práci mačká, čímž mění tvar. Aby se vám po celou dobu zdobení dobře pracovalo, je dobré, aby vám sáček pěkně padl do ruky a byl uzavřený tak, aby se do něj nedostával vzduch.

Zdobení pomocí cukrářského sáčku je snadné, pokud máte alespoň trochu šikovné ruce. Drobný trik, jak pevně uvázat zdobicí sáček, vám může pomoci k ještě lepšímu výsledku.

Jak pevně zavázat zdobicí sáček

Igelitový zdobicí neboli cukrářský sáček seženete v domácích potřebách nebo obchodě specializovaném na sladké pečení.

  1. Cukrářský sáček naplňte připravenou polevou. Jde to snadno, když ovládáte jednoduchý trik.
  2. Sáček položte na podložku a uhlaďte igelit.
  3. Pomocí stěrky se snažte hmotu v sáčku posunout co nejblíž ke špičce sáčku.
  4. Horní stranu sáčku nastřihněte asi 10 cm směrem ke špičce.
  5. Uchopte sáček v rozích a zatočte jím. Tím se stáček smotá.
  6. Smotané části svažte na uzel a utáhněte ho.
  7. Poté už jen stačí odstřihnout špičku a začít zdobit.

Snadný trik dovede zjednodušit práci, což se vždycky hodí.

Komentáře

Další tipy a triky