Vylepšete palačinky o jablka a křupavou drobenku. Pomůže vám s tím videonávod
I tak obyčejný dezert, jako jsou palačinky, se dá povýšit na mnohem vyšší úroveň. Trvá to samozřejmě o trochu déle, ale pořád se jedná o jednoduchý recept, který zvládne opravdu každý.
Palačinky jsou velmi vděčný pokrm – jsou snadné, rychlé, levné, dají se připravit naslano i nasladko a není snad nikdo, kdo by je neměl rád. Pokud už jste se přejedli těch s marmeládou, zkuste vylepšenou variantu zdobení palačinek.
Jak na palačinky s jablky a drobenkou
Zde se dočtete, které suroviny budete na palačinky s jablky a drobenkou potřebovat.
- Jablka oloupejte, nakrájejte na malé kostičky a poduste je na másle s cukrem a skořicí.
- Podušená jablka zahustěte nadrcenými Lotus sušenkami.
- Upečte drobenku z drcených ovesných vloček, mouky, cukru a másla a rozdrobte ji.
- V míse z tvarohu, cukru, smetany, vanilky a trochy rumu vyšlehejte krém.
- Palačinky naplňte krémem a dušenými jablky a srolujte je.
- Dozdobte trochou krému a drobenkou.
Palačinky můžete doplnit i mátou či šlehačkou.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře