Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

I tak obyčejný dezert, jako jsou palačinky, se dá povýšit na mnohem vyšší úroveň. Trvá to samozřejmě o trochu déle, ale pořád se jedná o jednoduchý recept, který zvládne opravdu každý.

Palačinky jsou velmi vděčný pokrm – jsou snadné, rychlé, levné, dají se připravit naslano i nasladko a není snad nikdo, kdo by je neměl rád. Pokud už jste se přejedli těch s marmeládou, zkuste vylepšenou variantu zdobení palačinek.

Jak na palačinky s jablky a drobenkou

Zde se dočtete, které suroviny budete na palačinky s jablky a drobenkou potřebovat.

  1. Jablka oloupejte, nakrájejte na malé kostičky a poduste je na másle s cukrem a skořicí.
  2. Podušená jablka zahustěte nadrcenými Lotus sušenkami.
  3. Upečte drobenku z drcených ovesných vloček, mouky, cukru a másla a rozdrobte ji.
  4. V míse z tvarohu, cukru, smetany, vanilky a trochy rumu vyšlehejte krém.
  5. Palačinky naplňte krémem a dušenými jablky a srolujte je.
  6. Dozdobte trochou krému a drobenkou.

Palačinky můžete doplnit i mátou či šlehačkou.

Komentáře

Naposledy jste si prohlédli