15 receptů k využití kuřecích stehenních řízků: Užijte si jejich šťavnatost naplno
Kuřecí stehenní řízky jsou vyhledávané pro svou úžasnou šťavnatost a strukturu. Kuřecí prsa jsou oproti nim opravdu velmi suchá a často tuhá. Přesto je vše především o způsobu přípravy a následné tepelné úpravy.
Kuřecí maso je oblíbené ve většině rodin napříč generacemi. Je světlé, jemné a v případě správného postupu přípravy i šťavnaté a měkké. Pokud však toužíte po opravdové šťavnatosti, rozhodně vsaďte na kuřecí stehenní řízky - zabodujete.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Kuřecí křupavé řízky z trouby
- Marinované přírodní kuřecí řízky z trouby
- Rychlý kuřecí pekáček
- Zapečené kuřecí cibulové řízky
- Kuřecí smetanový pekáček
- Kuřecí kousky v pepřové omáčce
- Kuřecí (skoro) perkelt s noky
- Kuřecí stehenní řízky na jižanský způsob
- Kuřecí řízek v nivě
- Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
- Žampionovo-kuřecí guláš
- Zapečené gnocchi se žampiony, kuřecím masem a uzeno-sýrovou omáčkou
- Vrabci v hrsti
- Kuřecí nudličky na kmínu
- Kuřecí souvlaki
1/15
1/15
Komentáře