16 tipů na využití toustového chleba: Od koláčů a knedlíků po smaženky a sendviče
Toustový chleba je druh pečiva z pšeničné mouky. Vyznačuje se typicky hranatým tvarem, jemnou střídkou s drobnými bublinkami, máslovou vůní a nezaměnitelnou chutí, která vynikne po opečení nebo po osmažení.
Toustový chléb má při troše fantazie naprosto univerzální využití. Chutný je připravený jako topinky, obložené sendviče či plněné roládky, korpus na slaný dort, falešná pizza nebo špekové knedlíky, přijde k chuti i podávaný jako smažené tyčinky nebo krutony do polévky.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Luxusní francouzský toustový chléb
- Roládky z toustového chleba
- Slaný dort s muchomůrkou
- Toustový chléb v lívancovém těstíčku
- Jemné knedlíky z toustového chleba
- Plněné kornoutky z toastového chleba
- Gratinované sendviče
- Toustový chleba jako koláček
- Křupavé pikantní chlebové tyčinky
- Velikonoční nádivka
- Jednoduché jablkové košíčky z toustového chleba
- Jednohubky z toastového chleba
- Fofr pizza z toustového chleba
- Smaženky z toustového chleba
- Jablečné taštičky z toastového chleba
- Topinky "po italsku"
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře