uvařila 28. 1. 2023 23:07
Boršč z pomalého hrnce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 1. 2023 23:07
Boršč z pomalého hrnce
maso hovězí na polévku, sádlo, kost hovězí morková, cibule, mrkev, petržel, bulva celerová, řepa červená, brambory, zelí hlávkové, protlak rajčatový, bobkový list, koření nové koření, pepř, vývar hovězí, mouka hladká, smetana zakysaná, kopr
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Přidáno 27. 4. 2024 18:01
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Citronové kuře podle Gordona Ramsaye: Na dokonalé ochucení masa sladkokyselou omáčkou používá šéfkuchař malý trik
Vaření v mikrovlnce: Pudink, zapečené brambory i paellu zvládnete s těmito recepty rychleji a ještě si skvěle pochutnáte