uvařil 27. 10. 2012 12:10
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 10. 2012 12:10
brambory, mouka hladká, vejce, sůl, maso mleté, cibule, protlak rajčatový, hořčice pikantní, sůl, pepř, libeček, pažitka, petrželka, koření, paprika sušená sladká, olej, máslo
Přidáno před 33 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Restované ředkvičky jsou báječnou přílohou. Při přípravě je třeba dodržovat správný postup, aby si zachovaly svou typickou chuť
Jak na dokonalá dušená vepřová líčka: Chutí se vyrovnají těm telecím a nejlepší jsou na víně s kořenovou zeleninou
Retro moučník štěpánskou omeletu si můžete připravit podle ČSN. Nadýchaný piškotový dezert báječně chutná s čerstvými jahodami