Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
Vyzkoušeli jsme rychlou pizzu z toustového chleba a výsledek nás příjemně překvapil: Za 15 minut ji podáváte a chutná skvěle
adela73 uvařila 19. 11. 2018 10:19 Pickles ze zelí a červené řepy 0 0 Pickles ze zelí a červené řepy Okomentovat
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Pečeme s Ivou: Snadná, sytá a výborná večeře či pohoštění nejen pro chladné dny - chlebové zelné placky
Pravá gulášová polévka: Maso je třeba nejprve prudce opéct a papriku přidat ve správný okamžik, aby nezhořkla