Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 789 kJ / 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,08 g |
Tuky | 1,72 g |
Vláknina | 15,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,06 g |
Sacharidy | 26,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pickles ze zelí a červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4nX
Moje poznámka
Pickles ze zelí a červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4nX
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 15 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 15 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 15 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny šunkofleky
Darwin před 10 minutami
Mirabelková bublanina
alexjdubec před 38 minutami
Čínský okurkový salát
mertice před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 1 hodinou
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 2 hodinami
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 3 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 12 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 14 hodinami
Maková náplň
lucyb před 16 hodinami
Tématické fráze:
pickles z červené řepy,
pickles z cerveného zelí,
hrnec na pickles,
pickles recept červené řepy,
kvašení červené řepy,
kvašené zelí s červenou řepou,
kvasene cervene zeli s cervenou repou,
pikles z červené řepy,
jak připravit pickles,
pickles recept,
mléčné kvašení červená řepa,
pickles recept červená řepa,
pikles z červeného zelí,
picles z červeného zelí,
hrnec pickles,
pikls kvašené na zelí,
pickles repa,
pickles z červeneho zeli recept,
recept na pickles z červeného zelí,
pickles z bileho zeli
Suroviny:
zelí bílé,
řepa červená,
sůl,
kmín celý,
křen
Komentáře (2)