Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Spěcháte? Kmínka s drožďovými nočky vás rychle a chutně zasytí, zahřeje a zklidní zažívání. A má nečekanou vůni
medanek uvařila 27. 11. 2018 18:47 Bruschetta se žlutými rajčaty a trhaným kachním masem 0 0 Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Albert Einstein dokázal najednou spořádat kila jahod a miloval čočkovou polévku s klobásou
Domácí vánoční Salko: Je skvělé jako základ likérů, uplatní se do krémů i pro výrobu fantastických Rafaello kuliček