Bruschetta se žlutými rajčaty a trhaným kachním masem

medanek Kuchařka: medanek

Drůbeží maso 3 názory

Suroviny

1 bageta
4-5 velkých žlutých rajčat (můžou být i červená)
1 cibule
2 stroužky česneku
1 lžíci olivového oleje
sůl
pepř
lístky bazalky
olej na smažení bagety
1 upečené kachní prso (může být i jiná část z kachny)
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bagetu nakrájíme na plátky, rajčata zbavíme dužiny a nakrájíme na malé kostky, cibuli nakrájíme na drobno, bazalku na malé nudličky, česnek prolisujeme a kachní maso natrháme.

  2. Rajčata, cibuli, bazalku a česnek dobře promícháme, osolíme, opepříme a zakápneme olejem.

  3. Na trošce oleje opečeme plátky bagety z obou stran a přendáme odsát tuk na papírový ubrousek.

  4. Na každý plátek bagety dáme lžíci rajčatové směsi, natrhané kachní maso a dozdobíme kousky bazalky.

Poznámka

Je to opravdu moc dobré, nestačila jsem dělat, jak rychle to mizelo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 52 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bruschetta se žlutými rajčaty a trhaným kachním masem

  • Ivace64 Ivace64

    Vypadá nádherně:-K:yes::yes:

    Odpovědět

  • casino casino

    "Na trošce oleje si opečeme plátky bagety z obou stran..."
    Bruschetta na oleji (tuku) :-?
    Hmmm... :-O

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Trhané maso jsem zatím dělala jen z vepřového:-8Ninuš,bruschetta ve Tvém podání včetně servisu je opravdu velice lákavá:-K<3

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo