Bramborový salát podle šéfkuchaře restaurace Brambory: Díky jednomu fíglu je dokonalý a nikdy nezřídne, radí profík
Bramborová kaše nikdy nebyla lepší! Jeden krok před vařením brambor udělá z obyčejného jídla delikatesu
Danca uvařila 6. 12. 2015 12:09 Bylinková bramborová kaše s pohankou a zakysanou smetanou 0 0 Okomentovat
8 foto Čokoládový perník podle cukráře Josefa Maršálka: Vláčný je díky jablkům, těsto ovšem nesmíte šlehat, jen zlehka míchat
Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Co měla na talíři bájná kněžna Libuše? Zvěřinu pečenou na otevřeném ohništi i kaši slazenou lesním medem