uvařila 29. 2. 2012 15:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 2. 2012 15:29
vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, voda, salko, máslo, marmeláda, lentilky, kakao, čokoláda
Přidáno před 47 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Recept na slaný masový koláč z křehkého těsta: Podle předpisu z 15. století funguje dodnes a je úžasně šťavnatý
Sezónu hrušek je třeba využít na maximum. Malým dětem zavaříme pyré, větším zkusíme dát kombinaci s pečeným masem
Champurrado - horká mexická čokoláda je nejlepším nápojem na zahřátí do chladných dnů. Se skořicí provoní celý dům