uvařila 11. 2. 2010 11:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 2. 2010 11:34
čočka, bobkový list, pepř černý, majoránka, česnek, voda, sůl, smetana kysaná
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 17. 6. 2024 16:27
Karel Gott byl gurmán: Sám připravoval tatarák ochucený koňakem, za dobrou „čínou“ jezdil za Prahu a miloval vídeňský řízek s jemnou kaší
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“
V domácím jogurtovači připravíte skvělé jogurty za pár korun. Podle čeho vyberete vhodný přístroj?