uvařila 22. 11. 2011 13:32
Masožroutské těstoviny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 11. 2011 13:32
Masožroutské těstoviny
těstoviny, maso mleté, játra vepřová, cibule, česnek, rajče, olej, sůl, pepř mletý, tymián, sýr tvrdý, petrželka zelená
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Jak levně vyrobit skvělý domácí sýr? Stačí pár základních surovin a trocha trpělivosti
Trhané maso je hit! Chutná výborně, příprava je velice snadná a využití v kuchyni široké, stačí jen dodržet postup
Připomeňte si legendární Babicovy hlášky: Mozzarella bez zápachu, japonskej šafrán i tvrdý játro asi nikdy nezestárnou!