uvařila 20. 8. 2013 18:03
Podkova k 55. nar.- potažená domácím marcipánem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 8. 2013 18:03
Podkova k 55. nar.- potažená domácím marcipánem
vejce, cukr krystal, mouka polohrubá, voda, olej, prášek do pečiva, kokos mletý, kakao, zdobení cukrářské, kokos mletý, máslo, salko, máslo, káva, rum
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Co se jedlo v dobách Sámovy říše? Kaše se mastila lněným olejem, maso bylo na talíři každý den a výjimkou nebyl ani kůň
Skřivani nití obmotaní: Vepřové roládky plněné zelím jsou neuvěřitelně šťavnaté, lehce pikantní a hotové za chvíli
Vojáci Alexandra Velikého vyhrávali bitvy i díky stravě: Základem jejich jídelníčku byly kaše, ovoce, sušené maso i pečení šneci