Tajemství trvanlivosti bramborového salátu: Jak dlouho zůstane v kondici, neovlivňuje majonéza, ale jiná ingredience
Dokonalé knedlíky k sváteční pečínce nejen na Štěpána: Ty podle knedlíkového mistra voní jablky a se zelím tvoří úžasný pár
Štědrý den Jiřího Mádla: Těším se na vánočku, kakao a červený čaj, říká herec, který stráví svátky v Budějovicích
aaadobromila uvařil 30. 10. 2012 10:07 Gnocchi po česku - se zelím a slaninou 0 0 důkaz :-) Okomentovat
13 foto Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Bylinky v soli: Dokonalý způsob, jak uskladnit pažitku nebo petržel. Sůl je uchová šťavnaté a plné chuti