Knedlíkový mistr radí, jak na nadýchané kynuté borůvkové knedlíky: S jihočeskou merendou chutnají fantasticky
Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
7 foto Josef Maršálek připravil dokonalé muffiny s borůvkami: U jejich pečení moc nepřemýšlejte, žmolky v těstu jsou výhodou, překvapil cukrář
9 foto Josef Maršálek ukázal, jak připravit luxusní trhanec: Voní rumem, jablky a potěší celou rodinu, říká slavný cukrář
17 foto Tereza z Peče celá země poradila, co se zbylou vánočkou: Zapečte ji se smetanou, krásně voní a zvládne to každý, říká