Tiramisu: Recept na pravou italskou dobrotu není složitý. Vsaďte na kvalitní suroviny a nechte dezert odležet přes noc
Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
Viola Těšínská: Manželka Václava III. byla skromná, z domova byla zvyklá na zelí, čočku a kaši z prosa, maso jen výjimečně
JanaDorazinova uvařila 13. 7. 2009 10:13 Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta 0 0 Okomentovat
Letem jídelním světem: Švédské masové kuličky pochází původně z Turecka. Podle jednoduchého receptu je však zvládne každý
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka a herečka Ljuba Hermanová ráda vařila a na její houbové karbanátky se stávaly fronty
Doba maková: Český mák je vysoce kvalitní, má příjemnou vůni, nasládlou chuť a nejlepší je umlít ho až před použitím