uvařila 21. 9. 2016 23:19
Kilimandžáro - korpus ve formě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 9. 2016 23:19
Kilimandžáro - korpus ve formě
vejce, mouka polohrubá, cukr krupice, pudink čokoládový, kakao, prášek do pečiva, marmeláda, tvaroh ve vaničce, rama na šlehání, cukr vanilkový, cukr krupice, mandarinky, ztužovač želatinový
Přidáno před 23 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Slzy a pot, pak euforie. Jíst chilli papričky může být i životu nebezpečné, na vině je kapsaicin
Glazované zelenině neodolá ani největší odpůrce zdravé stravy. K docílení lesklého povrchu stačí pouze trocha másla a vody
Pravá valašská kyselice: Polévka z brambor a zelí, která postaví na nohy i horala, se dá vylepšit klobáskou nebo houbami