uvařil 12. 7. 2015 11:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 12. 7. 2015 11:44
stehno králičí, karotka, mrkev žlutá, celer řapíkatý, petrželka kořenová, olej, bobkový list, pepř, sůl, petržel, víno bílé, slanina anglická, kmín celý
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Proč nikdy nemýt kuřecí maso před přípravou? Odborníci varují: Riskujete onemocnění i zhoršení chuti pokrmu
Z farmy na talíř je to pouhých pár kroků...v restauraci Angusfarm.
Křupavé pečené zelí jako originální příloha i lehký hlavní chod: S koprovým dipem tvoří dokonalou dvojici