Králík pečený v kořenové zelenině

Drahos z kamene Kuchař: Drahos z kamene

Doba přípravy: 120 4 porce Jiné maso 3 názory

Suroviny

4 králičí stehna
2 karotky
2 žluté mrkve
4 stonky řapíkatého celeru
2 kořenové petržele
olej na opečení
bobkový list
pepř
sůl
snítka petržele
0,5 l bílého vína
10 dkg anglické slaniny
kmín
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu nakrájíme na hrubší kousky, opečeme na oleji dozlatova. Přidáme všechno koření při restování zeleniny.

  2. Obsah pánve nalijeme do pekáčku. Vložíme porce osoleného králíka a posypaného kmínem.

  3. Na něj položíme anglickou slaninu, zalijeme vínem a pečeme 1 až 1,5 hodiny v troubě vyhřáté na 200°C. Podáváme z bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 859 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Králík pečený v kořenové zelenině

Tématické fráze: králík na zelenině pečený králík na zelenině nejlepší pečený králík na zelenině králík na zelenině recepty recept na kralika na zelenine recept pečený králík na zelenině králík pečený na zelenině nejlepší pečený králík recept králík na zelenině králík na zelenině recept recepty králík na zelenině pečený králok na zelenině pečený králík se zeleninou recept na pečeného kralika na zelenine kralik s korenovou zeleninou kralik pečený recept peceny kralik králík recepty nejlepší recept na pečeného králíka kralík na na zelenině

Zapomněl/a jsem heslo