Jak bude otevřeno na státní svátek 8. května: Detailní přehled otevírací doby obchodů na Den vítězství
Řízky z býčích žláz: Zapomenutá delikatesa má jemné maso podobné kuřecímu a před obalením potřebuje mléčnou lázeň
Snadný trik, jak vypěstovat rajčata z jednoho plodu ze supermarketu: Do 15 dnů máte vzrostlé sazeničky a prakticky zadarmo
varilamyskakasicku uvařila 19. 11. 2013 15:25 Kuřecí játra na červeném víně, pórku a chilli papričce 0 0 Okomentovat
Vaření vajec natvrdo krok za krokem: Na pevný a vláčný žloutek a bílek bez gumové konzistence stačí dodržovat tyhle rady
Krkovička v máslové marinádě: Fantastickou chuť másla a koření doladí černé pivo, křehkost zajistí delší marinování
Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky