Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Johanka128 uvařila 26. 2. 2017 16:09 Kuřecí paličky v marinádě ze zakysanky, kefíru a jogurtu 0 0 Okomentovat
Peče celá země: Jak na fantastickou bublaninu podle Josefa Maršálka? Chce to dost ovoce a správné těsto!
Jídelní rozmary Liz Taylorové: Hollywodská herečka milovala míchaná vajíčka i tohle chilli. Recept je snadný