uvařil 29. 6. 2012 11:23
Zasypeme moukou, zalijeme pivem nebo vývarem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 29. 6. 2012 11:23
Zasypeme moukou, zalijeme pivem nebo vývarem
prsa kuřecí, olej olivový, cibule, česnek, mrkev, mouka hladká, pivo černé, rajče drcené, fazole konzervované, voda, petrželka
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Jak upravit václavky? Vařte je alespoň 20 minut a připravte si z nich pikantní guláš, falešnou dršťkovku nebo je naložte
Vánoce za starých časů: Když se kapr dělal na černo a místo salátu se jedla pučálka
Královské chutě: Karel IV. měl rád dušené veverky a kaše s medem. Jídlo si nabíral speciálním způsobem