uvařila 28. 2. 2016 16:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 2. 2016 16:35
stehno kuřecí, olej, špek, cibule, pórek, mrkev, celer řapíkatý, kapie, houby, sůl, pepř, paprika sušená sladká, vývar, smetana na vaření, mouka hladká
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Dokonalý václavkový guláš bez mouky: Mykolog Petr Souček radí, kde a kdy hledat hlavní ingredienci
Pravoslavný vánoční jídelníček: Čtyřicet dní půstu, a pak dvanáct chodů na stole