Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Straslipka Martin uvařil 20. 3. 2016 12:11 Kuřecí stehna s omáčkou z pečeného česneku 0 0 Okomentovat
Slavné těstoviny carbonara jsou úžasně jemné a krémové díky omáčce ze žloutků. Ty se ovšem musejí přidat v pravou chvíli
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Paprika 40 min