uvařila 7. 11. 2009 15:21
Před vložením do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 11. 2009 15:21
Před vložením do trouby
mouka hladká, mléko, cukr, cukr vanilkový, droždí, sůl, vejce, máslo, mouka, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, tuk ztužený, máslo, nutella
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Exotické ovoce kaki vypadá sice jako oranžové rajče, ale chutná po vanilce. Jak ho jíst?
Hit internetu: Zavařené brambory vydrží až dva roky. Připravují se snadněji než okurky, chutnají lépe než jiná zelenina
Pečeme s Ivou: Vanilkou vonící ovocný koláč jako od maminky. Upečený je s čerstvým ovocem, dochucený máslovou drobenkou