Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
sunny.sofi uvařila 25. 11. 2012 11:51 Kysané zelí ze sudu 0 0 nástavec na robot - krouhá nudličky (proužky) Okomentovat
Listové saláty sklízejte ráno, aby byly svěží. Uchovávejte je zabalené ve vlhké utěrce v chladničce v přihrádce na zeleninu
Jak poznat špatný burčák a nenaletět? Hlídejte si správnou barvu, typickou vůni i místo původu, pak nešlápnete vedle
19 foto Šéfkuchař a bývalý porotce MasterChef Mirek Kalina připravuje o Vánocích mušle a šneky, majonézu kupuje japonskou